Концептуальні підходи до капіталізації підприємств (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто концептуальні засади капіталізації підприємств із позицій зарубіжних та віттчизняних авторів і виділено два основні підходи до трактування сутності економічної категорії «капіталізація». За результатами аналізу подано авторське бачення дефініції й виокремлено компонентні складники капіталізації підприємства. На основі проведеного аналізу визначено якісні характеристики індивіда, які забезпечать зростання доходу підприємства
Keywords: капітал, капіталізація, корпоративне управління, вартість, бізнес, оцінка, прибутковість