Формування концепції виміру вітчизняних брендів на відповідність моделі 4-D (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
Розглянуто модель 4-D (модель 4-мірного брендигну), яка включає чотири виміри: функціональний, со-ціальний, духовний і ментальний. Проаналізовані результати дослідження на відповідність концепції моделі 4-D досвіду взаємодії українських споживачів деякими вітчизняними брендами. Описано виміри, які переважають у досліджуваних вітчизняних торгових марках.
Keywords: бренд, торгова марка, функціональний, духовний і ментальний виміри