Характеристика сучасного стану розвитку інноваційної діяльності на машинобудівних підприємствах України (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті здійснено аналіз інноваційної діяльності машинобудівних підприємств України, досліджено динаміку інноваційної активності, напрямів та обсягів фінансування витрат на інноваційну діяльність, указано загальні тенденції запровадження інновацій за видами діяльності. Також проаналізовано ефективність інноваційних підприємств за умов реалізації рамкових програм, визначено основні перспективи розвитку інноваційної діяльності машинобудівних підприємств.
Keywords: інноваційна діяльність, інноваційна активність, інтрапренерство, машинобудування, фінансу-вання інноваційної діяльності, інвестиції