Методичні підходи до системного аналізу промислових підприємств у підприємницькому середовищі (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
Розглянуто методичні підходи до системного аналізу промислових підприємств у підприємницькому середовищі, виокремлено ознаки розмежування системного аналізу та системного синтезу, запропоновано власний методичний підхід до системного аналізу з урахуванням завдань і підходів системного аналізу.
Keywords: системний аналіз, системний синтез, методи, підходи, промислове підприємство, підприємництво