Актуальні проблеми розвитку та інвестиційне середовище в сільськогосподарських кооперативах (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
Розглянуто головні проблеми ефективної діяльності сільськогосподарських товаровиробників. Визначено основні цілі й завдання сільськогосподарського виробничого кооперативу. Здійснено аналіз динаміки розвитку сільськогосподарських кооперативів за останні шість років у розрізі регіонів України, а також за напрямами їхньої діяльності. Установлено основні чинники та передумови для ефективної підприємницької діяльності, які полягають у застосуванні кооперативної форми ведення господарства.
Keywords: сільськогосподарські кооперативи, економічна ефективність, інвестиційне забезпечення