Маркетингове оцінювання кадрового потенціалу підприємства (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто проблемні питання щодо застосування маркетингового оцінювання при формуванні та використанні кадрового потенціалу підприємства. Сформульовано теоретичні основи щодо визначення й трактування кадрового потенціалу підприємства. Визначено напрями та методи здійснення маркетингового оцінювання кадрового потенціалу.
Keywords: кадровий потенціал, маркетинг, маркетингове оцінювання, маркетинг персоналу