Застосування концепції громадської корисності в розміщенні АЗС: геомаркетинговий підхід (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
У статті розглянуто проблеми обґрунтування розміщення автозаправних станцій за допомогою концепції громадської корисності засобами геомаркетингового аналізу. Сформульовано теоретичні основи щодо визначення й трактування маркетингу територій. Розкрито геомаркетинговийй аспект застосування концепції громадської корисності в розміщенні автозаправних станцій.
Keywords: геомаркетинг, геомаркетинговий аналіз, громадська корисність, маркетинг територій, геомаркетинговий підхід, геоінформаційні системи