Механізм впливу міжнародних економічних санкцій на національну економіку (на прикладі Російської Федерації) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2017)
У статті обґрунтовано поняття міжнародних економічних санкцій; розглянуто історичну практику міжнародних економічних санкцій та критерії ефективного застосування; визначено сфери, етапи та наслідки дії міжнародних економічних санкцій проти Російської Федерації; досліджено перспективи функціонування національної економіки в режимі санкцій.
Keywords: міжнародні економічні санкції, Російська Федерація, міжнародні економічні відносини