Передумови інноваційного розвитку аграрного сектору в контексті євроінтеграційних процесів (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2017)
У статті розглянуто необхідність інноваційного вектора розвитку аграрного сектору крізь призму економічних індикаторів продуктивності праці, динаміки зовнішньої торгівлі, обсягу посівних площ та врожайності. На основі цього визначено соціальну, економічну й технологічну передумови інноваційного розвитку аграрного сектору економіки України.
Keywords: аграрний сектор, сільське господарство, інновації, євроінтеграція, інноваційний розвиток аграрного сектору