Вплив конкурентних відносин на регіональні ринки нерухомості в умовах інституційного забезпечення (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті досліджено інституційне забезпечення регіональних ринків нерухомості в умовах конкуренції; з’ясовано їх суб’єкти за критеріями розподілу; проаналізовано чинники впливу на інституційне забезпечення регіональних ринків нерухомості; запропоновано способи їх державного регулювання
Keywords: ринок нерухомості, інституції, інституційна інфраструктура, неоінституціоналізм, інвестори, ріелтори, девелопери