РЕЦЕНЗІЯ на монографію: ДОБРОБУТ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ: ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УМОВАХ НОВОЇ ПАРАДИГМИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2021)
ДОБРОБУТ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ: ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В УМОВАХ НОВОЇ ПАРАДИГМИ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ
Keywords: територіальна громада