ПЛАНУВАННЯ ПРОЕКТУ ПІДГОТОВКИ ДОКТОРА НАУК ЗАСОБАМИ MICROSOFT OFFICE PROJECT (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2019)
У статті розглянуто підготовку доктора наук як науковий проект. Зазначено його характерні ознаки. Віднесено до певних видів проектів за різними класифікаційними ознаками. Перелічено характеристики проекту. Конкретизовано процеси, пов’язані з проектом, які реалізують різні функції управління. Здійснено планування проекту підготовки доктора наук засобами Microsoft Office Project. Перераховано його задачі, визначено необхідні ресурси. Універсальність розробленого проекту полягає в тому, що його можна застосовувати в діяльності відділу докторантури будь якого закладу вищої освіти (наукової установи) України для підвищення ефективності управління підготовкою докторів наук.
Keywords: научный проект, подготовка доктора наук, планирование, ресурсы, Microsoft Office Project.