Оперативний контроль на сторінках історії бухгалтерського обліку (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті проведено дослідження історичного розвитку оперативного контролю крізь призму еволюції відносин між людьми та громадами в різні часові періоди. Виявлено, що оперативний контроль виник як не усвідомлена потреба людства й трансформувався в одну з основних функцій управління діяльністю підприємств.
Keywords: оперативний контроль, управління, історія, еволюція, господарська діяльність