Розвиток ринків праці українсько-польського прикордоння: євроінтеграційний аспект (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті висвітлено проблему розвитку ринків праці українсько-польського прикордоння з позиції євроінтеграційних перспектив. Указано на геопросторовий та соціоекономічний підходи до її вивчення. Розглянуто особливості вивчення ринків праці на локальному рівні. Вироблено пропозиції щодо їх урахування в стратегії сталого розвитку приграничного регіону.
Keywords: регіон, регіональні ринки праці, прикордонна територія, євроінтеграція