Роль та значення аутсорсингу в енергоефективності та енергозбереженні житлово-комунальної галузі (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті проаналізовано сучасний стан житлово-комунального господарства як загрозливий для розвитку національної економіки. Деталізовано основні та допоміжні функції житлово-комунальної сфери. Визначено роль аутсорсингу як передачі виконання допоміжних функцій сторонній організації в енергоефективній стратегії розвитку житлово-комунального господарства.
Keywords: житлово-комунальне господарство, аутсорсинг, житлова сфера, енергоощадність, комунальна власність, комунальні послуги