Удосконалення управління персоналом на підприємствах автомобільного транспорту (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
Автомобілебудування залишається одним із найбільш консервативних секторів економіки в плані використання ринкових каналів мобільності трудової сили. Основними напрямами діяльності у сфері управління персоналом на підприємствах автомобільного транспорту є визначення потреб у кваліфікованому персоналі та проведення його кваліфікованого відбору. Вимоги сучасної економіки орієнтовані на ефективну реалізацію кадрового потенціалу. Ефективне функціонування підприємств автомобілебудівної галузі перебуває в прямій залежності від забезпечення високої якості кадрового потенціалу. Отже, управління персоналом – це досить складниий процес, який має завершеність на основі комплексного розв’язання кадрових
Keywords: персонал, система управління персоналом, ефективність, вдосконалення