Періодизація інноваційного розвитку підприємств за процесним підходом (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
Розглянуто періодизацію інноваційного розвитку підприємств за процесним підходом. Подано п’ять етапів інноваційного розвитку підприємств. Виокремлено такі етапи інноваційного розвитку, як мануфактурний інноваційно-технічний, кризовий, інноваційно-технологічний, інноваційно-управлінський. Відповідно до цього запропоновано періодизувати інноваційний розвиток підприємств як інноваційний розвиток підприємств першої, другої, третьої, четвертої та п’ятої хвиль.
Keywords: інновації, інноваційний розвиток підприємства, нова економіка, підприємство, хвилі інноваційного розвитку