До питання реструктуризації зовнішнього боргу України (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті розкрито динаміку зовнішнього державного боргу; визначено основні умови проведення реструк-туризації. Розглянуто важливі кроки, котрі здійснено для покращення ситуації у сфері управління державним боргом України протягом останніх років.
Keywords: зовнішній борг, валовий зовнішній борг, управління державним боргом, реструктуризація зовнішніх запозичень, комітет зовнішніх приватних кредиторів