Інноваційний розвиток підприємства на принципах процесного й соціально-компетентного корпоративного управління (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
У статті розглянуто підходи до визначення сутності корпоративного управління як вітчизняними, так і зарубіжними вченими. Сформульовано сутність, переваги та особливості застосування процесного й соціально-компетентного управління. Досліджено актуальність їх упровадження для забезпечення інноваційного розвитку на вітчизняних підприємствах.
Keywords: інноваційний розвиток підприємства, управління підприємством, корпоративне управління, процесне управління, соціально-компетентне управління.