Оцінювання персоналу машинобудівних корпорацій України та Польщі (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
Розглянуто частку штатних працівників, зайнятих у машинобудуванні, в обліковій чисельності працівників промисловості в Україні та Польщі. Відзначено подібні тенденції щодо кількості зайнятих штатних працівників в Україні й Польщі. Оцінено використання фонду робочого часу в машинобудуванні України у 2014–2016 рр.
Keywords: облікова чисельність, корпорація, бізнес, оцінювання, фонд робочого часу