(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті висвітлено підходи вчених щодо аналізу фінансових результатів та окреслено послідовність здійснення аналізу цього обʼєкта дослідження. Обґрунтовано доцільність проведення аналізу прибутку у взаємо-звʼязку з оцінкою грошових потоків підприємства. Акцентовано увагу на змінах, регламентованих НП(С)БО 1 «Загальні вимоги до фінансової звітності», які відбулися в структурі звіту про фінансові результати (звіту про сукупний дохід).