(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
Розглянуто різні варіанти реорганізаційних перетворень на підприємствах, роль і значення перехідних балансів та інших форм звітності при їх здійсненні. Визначено основні процедури, пов’язані з формуванням такої звітності під час об’єднання, поділу підприємств, набуття ними іншої організаційно-правової форми. Зроблено пропозиції стосовно особливостей відображення у звітності операцій, пов’язаних із передачею майна, капіталу й зобов’язань новоутвореним структурам.