(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті визначено сутність, головну мету та завдання механізму управління фінансовою безпекою банківської установи. Запропоновано основні етапи формування механізму управління фінансовою безпекою банківської установи як складного процесу, головним завданням якого є виявлення й усунення загроз ефективної діяльності банківської установи за умов економічної нестабільності.