(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті висвітлено основні результати реформування податкової системи України. Проаналізовано показники податкового навантаження на суб’єктів економічної системи та обґрунтовано напрями вдосконалення податкового стимулювання іноземних інвестицій в економіку України в умовах фінансової нестабільності.