(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто світові тенденції енергоефективної політики, окреслено особливості функціонування регіональних енергетичних систем, визначено роль енергетичних бірж у розвитку єдиного Європейського енер-гетичного ринку, зроблено висновки щодо адаптації світового досвіду енергоефективності при трансформаційних процесах української економіки.