(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті здійснено порівняльний аналіз енергоефективності країн світу і джерел формування енергетичного продукту. Простежено тенденції в структурі енергетичних ресурсів України. Узагальнено основні стратегічні завдання політики створення енергоефективного суспільства в Україні, виявлено недоліки та запропоновано напрями вдосконалення