(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто наукові підходи до визначення сутності безпеки загалом, а також економічної та екологічної. На основі узагальнення отриманих результатів визначено основні ознаки кожного з понять. Удосконалено визначення сутності еколого-економічної безпеки, обґрунтовано її специфічні ознаки.