(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
У статті розглянуто проблеми обґрунтування розміщення автозаправних станцій за допомогою концепції громадської корисності засобами геомаркетингового аналізу. Сформульовано теоретичні основи щодо визначення й трактування маркетингу територій. Розкрито геомаркетинговийй аспект застосування концепції громадської корисності в розміщенні автозаправних станцій.