(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2017)
У статті запропоновано механізм індексації нормативів утрат сільськогосподарського й лісогосподарського виробництва як передумови вдосконалення економічного механізму регулювання урбанізації продуктивних земель та надходження додаткових платежів до місцевих бюджетів, які будуть спрямовані на покращення та охорону земель.