(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2019)
В статті аналізуються особливості здійснення публічних закупівель в Польщі, чинники, які впливають на їх ефективність; права та обов’язки контролюючих структур країни в царині здійснення державних закупівель; фінансова відповідальність їх працівників у разі порушення законодавства при проведенні цих закупівель. Проаналізовано й зміни, які відбулися у здійсненні державних закупівель після вступу Польщі до ЄС, які важливо взяти до уваги в Україні на її шляху до вступу в Євросоюз.