(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті обґрунтовано необхідність удосконалення бюджетного управління на основі впровадження процесно-орієнтованого підходу. Побудовано концептуальну модель ефективного управління торговельним підприємством при переході до процесно-орієнтованого бюджетного управління. Представлено процес переходу від традиційного до процесно-орієнтованого бюджетного управління