(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті розкрито сутність регіонального ринку праці прикордонного регіону, розроблено стратегічні напрями та завдання регулювання ринку праці прикордонного регіону. Обґрунтовано необхідність трансформації системи регулювання ринку праці в Україні з орієнтиром на формування інституціолізованого регульованого ринку праці.