(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2016)
У статті представлено причинно-наслідкові звʼязки між здоровʼям працюючих і процесом урбанізації; визначено фактори, походження яких зумовлено урбанізацією, що впливають на здоровʼя працюючих; проаналізовано ступінь їх впливу; запропоновано управлінські заходи щодо нівелювання негативного впливу процесу урбанізації на здоров’я працюючих.