(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
У статті досліджено фінансове забезпечення використання інноваційно-інвестиційного потенціалу сталого розвитку регіону. Визначено інноваційно-інвестиційну політику та суб’єктів інноваційної діяльності (інноваторів). Покращено розуміння сутності взаємозв’язку основних понять стимулювання сталого розвитку регіону. Досліджено форми фінансового забезпечення суб’єктів регіону, що стосуються природокористування. Визначено основні напрями подолання існуючих проблем у розвитку суб’єктів, котрі виконують діяльність, пов’язану з природокористуванням і досягненням сталого розвитку регіону. Удосконалено суть інноваційної моделі економічного розвитку регіонів України. Відзначено зв’язок інвестиційно-інноваційного стимулювання сталого розвитку регіону з різними видами фінансових відносин регіонів.