(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто показники середньомісячної нарахованої заробітної плати в Республіці Польща за 2012–2014 рр. Згруповано види економічної діяльності за двома авторськими методиками. Проаналізовано дані з освіти. Порівняно отримані результати з аналогічними по Україні