(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
Визначено сучасні проблеми сталого землекористування України, проаналізовано структуру земель різного функціонального призначення земельного фонду України станом на 1 січня 2015 р., здійснено порівняння площі сільськогосподарських угідь України та західноєвропейських. Окреслено зміни міст протягом 1994–2012 рр., установлено причини, запропоновано напрями інтенсифікації землекористування на основі регіональних особливостей