(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті здійснено дослідження теоретичних та методичних основ розвитку концепції соціальної відпові-дальності бізнесу. Розглянуто еволюцію наукових підходів щодо формування корпоративної соціальної відпо-відальності. Визначено й обґрунтовано роль зацікавлених сторін у стимулюванні запровадження принципів соціально відповідального підходу на вітчизняних підприємствах