(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто основні економічні категорії й характеристики розвитку креативності в лідера на під-приємстві; подано структуру потенціалу менеджера креативного типу; сформовано концепцію потенціалу креатив-ного менеджера, параметри оцінки потенціалу креативного менеджера; розкрито фактори успішного формування креативного лідера.