(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2015)
У статті проаналізовано підходи до визначення сутності поняття «соціальний потенціал суспільства», виділено основні його ознаки та сформульовано авторське трактування. Розглянуто підходи науковців до компонентного наповнення соціального потенціалу суспільства, на основі узагальнення яких розроблено авторський підхід. Дано характеристику визначеним складникам потенціалу.