(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
Рецензент - В. І. Надрага, доктор економічних наук, професор кафедри управління персоналом та економіки праці Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України