(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
Розглянуто індекс промислової продукції в машинобудуванні України, частку його реалізованої продукції в промисловій продукції (товарів, послуг) без ПДВ та акцизів, частку прибуткових підприємств машинобудування в Україні. Згруповано підприємства за видами економічної діяльності, які складають соціальні звіти в Україні.