(untitled) (Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2018)
У статті розглянуто підходи до визначення сутності корпоративного управління як вітчизняними, так і зарубіжними вченими. Сформульовано сутність, переваги та особливості застосування процесного й соціально-компетентного управління. Досліджено актуальність їх упровадження для забезпечення інноваційного розвитку на вітчизняних підприємствах.