Концепт стратегічних дій та заходів розвитку індустрії гостинності

Автор(и)

  • Oksana Dyshkantiuk Odessa National Academy of Food Technologies , , , Одеська національна академія харчових технологій

DOI:

https://doi.org/10.29038/2411-4014-2016-04-16-22

Ключові слова:

сфера гостинності, інфраструктурні сектори, планування, стратегічні дії та заходи, дер- жавне й регіональне управління індустрією гостинності, стратегічні плани суб’єктів господарювання

Анотація

У статті запропоновано концепт формування стратегічного планування розвитку індустрії гостинності. Визначено суб’єкти та об’єкти системи стратегічного планування сфери гостинності як єдиного цілого, її інфраструктурних секторів і всередині інфраструктурних секторів. Обґрунтовано систему стратегічних дій та заходів у контексті розвитку індустрії гостинності. Установлено цільові пріоритети розвитку індустрії гостинності на державному й регіональному рівнях та запропоновано комплекс стратегічних планів на рівні суб’єктів господарювання сфери гостинності.

Завантаження

Опубліковано

2016-11-28

Номер

Розділ

РОЗДІЛ ІІ. ЕКОНОМІКА Й УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ

Як цитувати

[1]
2016. Концепт стратегічних дій та заходів розвитку індустрії гостинності. Економічний часопис Волинського національного університету імені Лесі Українки. 4, 8 (Лис 2016), 16–22. DOI:https://doi.org/10.29038/2411-4014-2016-04-16-22.