(untitled) (Economic journal of Lesya Ukrainka Volyn National University, 2018)
Рецензент - В. І. Надрага, доктор економічних наук, професор кафедри управління персоналом та економіки праці Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України